Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi168g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.8g2kcal0g0.4g0g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g25g79kcal3g15.9g0.4g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen30g42kcal5.7g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 36g31kcal1.8g4.1g0.4g1.8g
Dolmio Light Classico Bolognese42g16kcal0.5g3.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g367kcal22.2g48.4g8.4g4.6g
Valittu annoskoko313g184kcal11.1g24.2g4.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g92kcal5.6g12.1g2.1g1.2g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692