Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 59g38kcal1.9g2.8g2.1g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)88g159kcal16.8g0.1g9.7g0g
Hapukoor 20% (Alma)62g126kcal1.7g2g12.4g0g
Purjosipuli 8.8g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tilli, tuore 8.8g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Voi 21g149kcal0.2g0.1g16.7g0g
Hapankorppu 45g153kcal4.5g27.8g1g7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Liivate 5.3g19kcal4.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1303kcal60.2g66.6g84g14.8g
Valittu annoskoko313g652kcal30.1g33.3g42g7.4g
Annoskoko puolitettuna156g326kcal15.1g16.7g21g3.7g
Arvot/100g100g209kcal9.6g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254