Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g94g147kcal20.5g0g6.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 141g107kcal2.6g21.8g0.3g1.4g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.5g0g0.4g
Maustepippuri, annos 1g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 1g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g556kcal48.6g50.8g14.6g6g
Valittu annoskoko312g278kcal24.3g25.4g7.3g3g
Annoskoko puolitettuna156g139kcal12.2g12.7g3.7g1.5g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839