Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 169g107kcal5.1g8.1g5.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)68g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Rypsiöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g61g213kcal2.1g49.3g0.6g1.8g
Leivinjauhe 2.5g4.5kcal0.1g1g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g973kcal29.4g122.2g40.4g3.6g
Valittu annoskoko312g487kcal14.7g61.1g20.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g243kcal7.4g30.6g10.1g0.9g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121300