Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g37g132kcal10.3g0.7g9.9g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g110g24kcal1.1g5g0g2.2g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Seiti fileitä Findus74g52kcal11.8g0g0.2g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g18g63kcal0.4g0.6g6.6g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g37g29kcal1g1.5g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g620kcal50.2g19.2g38g5.6g
Valittu annoskoko313g310kcal25.1g9.6g19g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g155kcal12.6g4.8g9.5g1.4g
Arvot/100g100g99kcal8g3.1g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168