Nizzan salaatti

Rakenna salaatti aineittain rasiaansa.

Sekoita kastikeainekset.

Laita kastike rasiaansa.

Lisää rasiaan vielä patonki pala.

Sulje kansi, laita tarra päälle.

Laita salaatti kylmään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jatavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g51g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 76g10kcal0.9g0.7g0.2g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g59g36kcal0.9g7.7g0.1g0.5g
Papu, härkäpapu, n. 50 g34g9kcal0.6g1.4g0.1g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 30g59kcal0.4g0.5g5.9g1.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro6.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Anjovis-filee, 1 kpl27g57kcal2.6g3.8g3.5g0g
Basilika, kuivattu 2.5g6.4kcal0.4g0.5g0.1g1g
Oregano, kuivattu 1.7g5.2kcal0.2g0.4g0.2g0.7g
Vaalea leipä, patonki/ranskanleipä, vesi, vehnäjauho, teollinen 25g66kcal2g13.4g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g520kcal16.8g61.2g21g12g
Valittu annoskoko313g260kcal8.4g30.6g10.5g6g
Annoskoko puolitettuna156g130kcal4.2g15.3g5.3g3g
Arvot/100g100g83kcal2.7g9.8g3.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124219