Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 58g20kcal2.7g1.1g0.2g1.4g
Paprika punainen 29g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Palvikinkku HK 3%22g22kcal3.9g0.1g0.7g0g
Sipuli, paistettu 15g15kcal0.2g0.7g1.2g0.3g
Oliiviöljy 26g232kcal0g0g26.3g0g
Herkkusieni 29g4.6kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)15g30kcal0.2g6.7g0.2g0g
Kidneypapu, suolaliemessä58g64kcal4.6g10.5g0.3g4.7g
Papu valkoinen, keitetty 58g63kcal4.9g8.2g0.2g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g922kcal35g57.8g58.6g23g
Valittu annoskoko313g461kcal17.5g28.9g29.3g11.5g
Annoskoko puolitettuna156g231kcal8.8g14.5g14.7g5.8g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.2g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613