Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.6g0.2g7.9g0g
Perunajauhot,rainbow70g226kcal0.1g56.6g0.1g1g
Sokeri 59g241kcal0g59.3g0g0g
Leivinjauhe 1.7g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Mansikka 41g19kcal0.2g3.5g0.1g0.8g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g21g80kcal0g20.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 41g17kcal0.4g1.7g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1392kcal20.8g284.2g16.8g6.6g
Valittu annoskoko313g696kcal10.4g142.1g8.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna156g348kcal5.2g71.1g4.2g1.7g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.5g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386