Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g51g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g13kcal1g2.1g0.1g0.3g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g13g14kcal0.6g2.7g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%64g102kcal1.7g1.7g9.6g0g
Ruohosipuli 26g5.8kcal0.4g0.4g0.2g0.6g
Katkarapu 128g87kcal18.4g0g1.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.4g1.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g13g115kcal0g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g704kcal45.6g18.8g48.6g3.6g
Valittu annoskoko313g352kcal22.8g9.4g24.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g176kcal11.4g4.7g12.2g0.9g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126850