Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g87g332kcal4.7g28g21.9g1.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Tomaatti 77g17kcal0.4g2.6g0.2g1.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 44g131kcal7.9g0.5g10.9g0g
Pinjansiemenet, Parrots5.5g34kcal1.6g0.7g3g0.2g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 44g58kcal1.1g1.4g5.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)11g14kcal1.2g0g1g0g
Juusto, mozzarella 22g57kcal4.1g0g4.4g0g
Sipuli, tuore22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1317kcal42.6g68.4g95.4g6.4g
Valittu annoskoko313g659kcal21.3g34.2g47.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g329kcal10.7g17.1g23.9g1.6g
Arvot/100g100g211kcal6.8g10.9g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126905