Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha205g341kcal39g0g20.5g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso10g1.5kcal0.1g0.2g0g0.2g
Rypsiöljy 14g123kcal0g0g13.9g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]59g199kcal7.1g0g21.8g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.1g6.6kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1352kcal93.6g3.2g113g2.6g
Valittu annoskoko313g676kcal46.8g1.6g56.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g338kcal23.4g0.8g28.3g0.7g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119