Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g4.2g15kcal1.9g1.7g0.3g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g116g405kcal13.9g82.1g2.4g3.5g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g77g139kcal11.6g16.2g3.3g33.9g
Rypsiöljy rainbow19g173kcal0g0g19.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 96g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1464kcal54.8g200g50.6g74.8g
Valittu annoskoko313g732kcal27.4g100g25.3g37.4g
Annoskoko puolitettuna156g366kcal13.7g50g12.7g18.7g
Arvot/100g100g234kcal8.8g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330