Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g6.7g31kcal0g0g3.4g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g27g105kcal0.1g26g0g0g
Raparperi 129g43kcal0.9g7.1g0.1g1.8g
Culinesse (Flora), annos 10g34g154kcal0.2g0.2g17.1g0g
Sokeri 40g162kcal0g39.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu30g37kcal3.2g0.1g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 44g150kcal4.4g30.5g0.5g1.5g
Leivinjauhe 1.3g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1385kcal18g212g47.6g7g
Valittu annoskoko313g692kcal9g106g23.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g346kcal4.5g53g11.9g1.8g
Arvot/100g100g222kcal2.9g33.9g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570