Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)34g72kcal4.8g0.2g5.8g0g
Pekoni, paistettu 11g59kcal1.9g0g5.8g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprika punainen 19g5.7kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Paprika vihreä 19g4.1kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Tomaatti 86g20kcal0.5g3g0.3g1.2g
Voi 4.6g33kcal0.1g0g3.7g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 100g143kcal12.6g0.3g10.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 23g75kcal0.5g0.7g8g0g
Paprikajauhe 0.9g2.9kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g837kcal42.2g12.8g68.4g5g
Valittu annoskoko312g419kcal21.1g6.4g34.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g209kcal10.6g3.2g17.1g1.3g
Arvot/100g100g134kcal6.8g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614