Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen147g191kcal25g2.9g12.1g0.1g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g49g6.9kcal0.9g0.2g0.2g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g82g221kcal9g39.3g2.5g0.2g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 33g22kcal0.5g1.4g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g887kcal71g88.2g32.8g0.6g
Valittu annoskoko313g443kcal35.5g44.1g16.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna156g222kcal17.8g22.1g8.2g0.2g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902