Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g153g349kcal29.1g0g26g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g21g58kcal1.6g10.5g1.1g2.1g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g77g50kcal2.5g3.7g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Korppujauho (X-tra)38g146kcal5g29.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1271kcal82.2g86.8g66g4.2g
Valittu annoskoko313g635kcal41.1g43.4g33g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g318kcal20.6g21.7g16.5g1.1g
Arvot/100g100g203kcal13.2g13.9g10.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519