Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 62g24kcal0.3g4.2g0.3g1.6g
Karpalo 64g21kcal0.3g2.2g0.4g2.1g
Vesi155g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow31g106kcal3.7g21.7g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g301kcal8.6g56.2g2.6g7.4g
Valittu annoskoko313g151kcal4.3g28.1g1.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g75kcal2.2g14.1g0.7g1.9g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832