Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g50g165kcal8g31g1g3g
Atria kevyt jauheliha117g198kcal22.2g0g11.7g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.8g5.1kcal0.2g0.3g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen117g39kcal3.8g5.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g871kcal73.2g75g29.8g6.4g
Valittu annoskoko313g435kcal36.6g37.5g14.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g218kcal18.3g18.8g7.5g1.6g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130377