Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 38g202kcal0.1g0.1g22.8g0g
Sokeri 32g131kcal0g32.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 46g57kcal5g0.1g4.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g16g0.3g0.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 23g76kcal0g18.6g0g0.3g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Mustikka metsä- 68g30kcal0.3g4.4g0.4g2.3g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%76g46kcal2.4g5.4g1.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.6g18kcal0g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1285kcal20.4g164.2g58.2g6.8g
Valittu annoskoko312g643kcal10.2g82.1g29.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna156g321kcal5.1g41.1g14.6g1.7g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980