Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 140g49kcal6.5g2.7g0.4g3.5g
Jauheliha, sika-nauta 47g103kcal8.2g0g7.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 70g231kcal1.4g2.1g24.5g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)9g7.5kcal0.3g1.8g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa23g70kcal5.4g0g5.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g23g65kcal4.4g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1052kcal52.4g13.2g86.8g7g
Valittu annoskoko312g526kcal26.2g6.6g43.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g263kcal13.1g3.3g21.7g1.8g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366