Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 36g252kcal0.3g0.1g28.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 62g211kcal6.3g43.1g0.7g2.2g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 5.9g5.1kcal0.2g0.3g0.4g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 65g93kcal8.1g0.2g6.7g0g
Anjovis 19g49kcal5.5g1.8g2.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 24g15kcal0.8g1.1g0.8g0g
Purjosipuli59g11kcal1.1g1.4g0.1g1.2g
Tilli, tuore 3.6g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Pizzajuusto, valio24g81kcal5.9g0g6.2g0g
Muna, annos 60g14g13kcal1.1g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1464kcal58.8g96.2g92.8g7g
Valittu annoskoko313g732kcal29.4g48.1g46.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g366kcal14.7g24.1g23.2g1.8g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.4g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831