Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g64g18kcal0.4g3.8g0.1g1.6g
Lanttu 64g19kcal0.6g2.9g0.2g1.2g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g85g102kcal2.8g3.2g8.5g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Oliiviöljy 8.5g76kcal0g0g8.5g0g
Valkosipuli 3.2g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 64g12kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g471kcal9.6g26.2g35.2g7.4g
Valittu annoskoko313g236kcal4.8g13.1g17.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g118kcal2.4g6.6g8.8g1.9g
Arvot/100g100g75kcal1.5g4.2g5.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600