Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka104g175kcal20.8g0g10.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g52g29kcal1.6g3.3g1g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g26g68kcal3.9g0.1g5.7g0g
Tomaattimurska 130g38kcal0.7g6.9g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g619kcal54g20.6g34.8g5g
Valittu annoskoko313g310kcal27g10.3g17.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g155kcal13.5g5.2g8.7g1.3g
Arvot/100g100g99kcal8.6g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570