Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g85g313kcal3.8g26.2g21.1g3.1g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja85g66kcal14.2g0g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu43g54kcal4.7g0.1g3.9g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g2.1g1.3kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 85g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g877kcal45.6g54.4g51.6g6.6g
Valittu annoskoko312g438kcal22.8g27.2g25.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna156g219kcal11.4g13.6g12.9g1.7g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135674