Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 192g634kcal3.8g5.8g67.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen38g13kcal1.3g1.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g32g128kcal0g32g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g38g25kcal1.3g0.1g9.6g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g12g38kcal0.9g6.2g0.8g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1674kcal14.6g92g155.2g0.6g
Valittu annoskoko312g837kcal7.3g46g77.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna156g419kcal3.7g23g38.8g0.2g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135761