Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)89g203kcal16.9g0g15.1g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)87g40kcal1.5g6.9g0.7g1.4g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g67g220kcal8.7g42.7g1.9g5.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g959kcal56.2g104.6g35.6g15.4g
Valittu annoskoko313g479kcal28.1g52.3g17.8g7.7g
Annoskoko puolitettuna156g240kcal14.1g26.2g8.9g3.9g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786