Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g114g69kcal1.7g14.9g0.1g1g
Porsaanpaisti vähärasvainen 106g173kcal29.8g0g5.9g0g
Porkkana 36g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.1g0g0.4g
Lanttu 29g8.4kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.9g8.2kcal0.6g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g553kcal65.8g38.8g13.6g5.6g
Valittu annoskoko313g276kcal32.9g19.4g6.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g138kcal16.5g9.7g3.4g1.4g
Arvot/100g100g88kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301