Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 80g15kcal0.4g2g0.3g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g80g48kcal1.2g10.4g0.1g0.7g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g80g119kcal16.2g1.4g5.2g0g
Fetajuusto (Pirkka)40g110kcal6.4g0.4g9.2g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)16g4.8kcal0.2g0.6g0.1g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 16g63kcal0.3g0.4g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g718kcal49.4g30.4g43.2g2.6g
Valittu annoskoko312g359kcal24.7g15.2g21.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g180kcal12.4g7.6g10.8g0.7g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772