Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl75g57kcal12.7g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)19g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 124g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g37g22kcal0.6g4.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl25g42kcal4.5g0.3g2.5g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Lanttu 19g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g302kcal36.6g15.2g10g2.4g
Valittu annoskoko312g151kcal18.3g7.6g5g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g75kcal9.2g3.8g2.5g0.6g
Arvot/100g100g48kcal5.9g2.4g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353