Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)32g111kcal4.1g22.2g0.5g1g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g51g43kcal0.7g2.2g3.5g0.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)56g20kcal0.6g3.8g0.3g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%93g197kcal16.7g0g11.1g0g
Porkkanaraaste 200g13g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.9g5.2kcal0.2g0.3g0.4g0g
Pizzamix juusto25g84kcal5.1g1.8g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g925kcal55g62g44.2g4.6g
Valittu annoskoko313g463kcal27.5g31g22.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g231kcal13.8g15.5g11.1g1.2g
Arvot/100g100g148kcal8.8g9.9g7.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141891