Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 17g154kcal0g0g17.4g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 258g92kcal0.4g18.4g0.2g5.2g
Kaurahiutale 21g77kcal3g11.8g1.5g2.1g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.5g1.4kcal0g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 13g39kcal0g9.6g0g0g
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g748kcal6.8g85.6g38.2g15.2g
Valittu annoskoko312g374kcal3.4g42.8g19.1g7.6g
Annoskoko puolitettuna156g187kcal1.7g21.4g9.6g3.8g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141918