Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 76g52kcal11g0g0.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Appelsiini, kuorittu 51g24kcal0.3g4.5g0.2g1.1g
Salaatti, jäävuori tuore102g10kcal1.1g0.8g0.2g1g
Kurkku 36g3.9kcal0.2g0.5g0g0.2g
Halloumi-juusto light, 100g25g56kcal6.9g0.3g3.1g0g
Hunaja 3.6g12kcal0g2.9g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen3.6g6.7kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g338kcal39.4g22.6g8.6g5.2g
Valittu annoskoko313g169kcal19.7g11.3g4.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna156g85kcal9.9g5.7g2.2g1.3g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029