Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 122g19kcal0.9g2.4g0.1g2.4g
Parsakaali brokkoli 49g17kcal2.3g1g0.1g1.2g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 2.4g7.9kcal0.2g0.3g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 122g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 3.7g10kcal0.1g0.1g1g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g116kcal7.4g8.8g3.6g7.6g
Valittu annoskoko313g58kcal3.7g4.4g1.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna156g29kcal1.9g2.2g0.9g1.9g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.4g0.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743