Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g68g98kcal14.9g0g4.1g0g
Rypsiöljy rainbow1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Parsakaali brokkoli 27g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Porkkana 27g8.9kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Hillosipuli, Rainbow7.2g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Paprika, punainen18g4.7kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.8g4.5kcal0.2g0g0.4g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%14g11kcal0.4g0.8g0.7g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g18g29kcal1.4g0.9g2.2g0.3g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g2.7g10kcal0.4g1.9g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g391kcal38.8g15.8g18.4g5g
Valittu annoskoko313g195kcal19.4g7.9g9.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g98kcal9.7g4g4.6g1.3g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.5g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493