Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow198g40kcal5.9g4g0g5g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä22g40kcal0.6g2.6g3.1g0g
Vuohenjuusto President44g114kcal8.4g0.2g8.8g0g
Valkoviini kuiva 44g30kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g524kcal30g14.2g32.6g10g
Valittu annoskoko313g262kcal15g7.1g16.3g5g
Annoskoko puolitettuna156g131kcal7.5g3.6g8.2g2.5g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744