Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen25g6.4kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Purjosipuli 29g6.5kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g116g186kcal26.7g0g9.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)132g46kcal1.3g9.1g0.7g1.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.4g4kcal0.2g0.7g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Mustapippuri 1.4g4kcal0.2g0.5g0g0.4g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g510kcal58.6g25g20.4g6.6g
Valittu annoskoko313g255kcal29.3g12.5g10.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna156g128kcal14.7g6.3g5.1g1.7g
Arvot/100g100g82kcal9.4g4g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144011