Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 78g14kcal0.4g2g0.3g0.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g78g305kcal0g76.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g78g22kcal0.5g4.6g0.2g2g
Raparperi 78g26kcal0.5g4.3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g734kcal2.8g175g1.2g7.2g
Valittu annoskoko312g367kcal1.4g87.5g0.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna156g184kcal0.7g43.8g0.3g1.8g
Arvot/100g100g118kcal0.4g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731