Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 2.2g15kcal0.6g0.1g1.3g0.3g
Kirjolohifilee 128g211kcal21.4g0g14g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 43g13kcal0.4g2g0.2g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Juuriselleri 19g6kcal0.2g0.9g0g0.6g
Inkivääri, tuore, silputtu3.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0.1g
Purjosipuli 26g5.8kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Soijakastike 4.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0g
Rypsiöljy 6.9g61kcal0g0g6.9g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 61g82kcal1.5g17.5g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g811kcal50.4g47.2g45.4g9g
Valittu annoskoko313g406kcal25.2g23.6g22.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna156g203kcal12.6g11.8g11.4g2.3g
Arvot/100g100g130kcal8.1g7.6g7.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785