Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g238g143kcal3.6g31g0.2g2.1g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)65g22kcal2.1g3.2g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g3.7g12kcal0g0.1g1.4g0g
Dijonsinappi, Maille, Original3.7g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g358kcal11.6g69.2g3.4g4.4g
Valittu annoskoko313g179kcal5.8g34.6g1.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g90kcal2.9g17.3g0.9g1.1g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105