Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino47g158kcal10.7g24.6g1.7g2.8g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g74g48kcal9.7g1.5g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha74g124kcal14.1g0g7.4g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g20g8.2kcal1.9g0.1g0g0g
Vesi93g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g679kcal73g52.8g18.6g5.6g
Valittu annoskoko313g340kcal36.5g26.4g9.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g170kcal18.3g13.2g4.7g1.4g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.4g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148930