Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 116g89kcal2.2g18g0.2g1.2g
Lanttu 21g5.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Soijakastike 14g8.5kcal0.7g1.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 89g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g3.8g20kcal0g0g2.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g392kcal20.8g43.8g13g4.8g
Valittu annoskoko313g196kcal10.4g21.9g6.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g98kcal5.2g11g3.3g1.2g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7g2.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877