Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 79g60kcal1.5g12.3g0.2g0.8g
Bataatti, kuorittu 53g43kcal0.8g8.9g0g1.6g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 53g18kcal0.6g2.9g0.1g1.5g
Lihaliemikuutio Maggi3.9g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%18g19kcal0.5g0.5g1.8g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto18g49kcal3.4g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g402kcal14.2g49.8g13.8g7.8g
Valittu annoskoko313g201kcal7.1g24.9g6.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g101kcal3.6g12.5g3.5g2g
Arvot/100g100g64kcal2.3g8g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902