Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)80g68kcal4.8g12g0g2.5g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kasvisliemikuutio 3.5g11kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 161g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto24g82kcal4.8g0g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 8g21kcal0.5g3.5g0.5g0.2g
Leipä, vaaleavarras6.4g14kcal0.5g2.8g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g444kcal23.6g47.8g17g10g
Valittu annoskoko313g222kcal11.8g23.9g8.5g5g
Annoskoko puolitettuna156g111kcal5.9g12g4.3g2.5g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.6g2.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631