Itämainen paella

Kuumenna öljy suuressa kattilassa.

Kuullota silputtu sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri.

Lisää riisi ja kuullot hetki.

Lisää vettä hiljalleen niin että riisi peittyy sekä kasvisliemikuutio.

Noin 10 min kuluttua lisää maustettu ruokakerma ja soija sekä loppu vesi.

Anna kiehahtaa ja lisää n. 1 kg kokonaisia puhdistettuja sinisimpukoita ja laita kansi päälle.

Tarkista välillä että kattilassa on tarpeeksi nestettä jotta simpukat höyrystyvät auki ja riisi ei pala pohjaan.

Kun simpukat ovat kypsiä lisää sulatetut katkaravut ja kuumenna.

Itse maustan aromatilla ja currylla sekä päälle limettimehua.

Tähänvoi laittaa myös esim mustekalaa tai vaaleaa kalaa kuten ahventa...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Jonsuli

Jonsuli sanoi...

Kuumenna öljy suuressa kattilassa. Kuullota silputtu sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri. Lisää riisi ja kuullot hetki. Lisää vettä hiljalleen niin että riisi peittyy sekä kasvisliemikuutio. Noin 10 min kuluttua lisää maustettu ruokakerma ja soija sek

torstai 10.12.2009 klo 11:29

AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g54g190kcal4.3g40.7g0.9g1.6g
Katkarapu 37g25kcal5.3g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Chili paprika punainen4.1g1.6kcal0.1g0.4g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2g1.6kcal0g0.4g0g0g
Sinisimpukka vedessä 41g36kcal6.4g0.8g0.8g0g
Maustettu ruokakerma cocos & lime 5%51g38kcal1.2g2.7g2.5g0g
Soijakastike 3.1g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi102g0kcal0g0g0g0g
Seesamiöljy, Amoy3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Kasvisliemikuutio 2.3g6.9kcal0.2g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g669kcal36g92.8g16.4g3.6g
Valittu annoskoko313g335kcal18g46.4g8.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g167kcal9g23.2g4.1g0.9g
Arvot/100g100g107kcal5.8g14.8g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151072