Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g57g226kcal4.1g35g7.9g0.7g
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.5g0g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa90g90kcal9.9g2.7g4.5g0g
Karpalo 45g15kcal0.2g1.6g0.3g1.5g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio45g63kcal1.3g2.9g5.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1268kcal37.2g185.2g41.2g4.4g
Valittu annoskoko313g634kcal18.6g92.6g20.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g317kcal9.3g46.3g10.3g1.1g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151239