Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g49g221kcal3.8g33.4g7.9g1.8g
Voi 14g99kcal0.2g0.1g11.1g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g55g194kcal3.2g1.6g19.4g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g55g147kcal4.4g6.5g10.9g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g82g90kcal0.4g12.3g4.1g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 16g49kcal0g3.4g2.4g0g
Kahvilikööri16g47kcal0g5.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini2.2g7.6kcal1.9g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g8.7kcal0g2.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g22g87kcal0g21.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1900kcal27.8g173.4g111.6g3.6g
Valittu annoskoko313g950kcal13.9g86.7g55.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g475kcal7g43.4g27.9g0.9g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152743