Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g80g22kcal0.5g4.7g0.2g2g
Peruna, keskikokoinen 60g24g14kcal0.4g3.1g0g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu2.4g1.9kcal0g0.4g0g0g
Lehtiselleri 6.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 159g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%16g25kcal0.4g0.4g2.4g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl8g6kcal0.3g0.6g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Rypsiöljy 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g205kcal3.8g20g12g5g
Valittu annoskoko313g103kcal1.9g10g6g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g51kcal1g5g3g1.3g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944