Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 14g4.1kcal0.2g0.7g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.2kcal0.2g1.8g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g27g16kcal0.4g3.5g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 27g22kcal0.4g4.6g0g0.8g
Rypsiöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)57g20kcal0.9g3.9g0.1g0.8g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g2.5g6.2kcal0.1g0.2g0.5g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g36g125kcal9.1g21.8g0.8g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g516kcal22.6g73g15.6g12.6g
Valittu annoskoko313g258kcal11.3g36.5g7.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna156g129kcal5.7g18.3g3.9g3.2g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.7g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959