Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Porkkana 22g7.2kcal0.1g1.2g0g0.6g
Lehtiselleri 15g1.9kcal0.2g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g10g7.6kcal0.5g1.3g0g0g
Kalaliemi laimennettu 147g4.4kcal0g0.4g0.3g0g
Kirjolohifilee 59g97kcal9.8g0g6.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.9g0.6kcal0g0g0g0g
Maustekurkku22g3.6kcal0.2g0.7g0g0.4g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g2.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Persilja 5.9g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g338kcal22.6g10g22.4g4g
Valittu annoskoko313g169kcal11.3g5g11.2g2g
Annoskoko puolitettuna156g85kcal5.7g2.5g5.6g1g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223