Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g125g307kcal12.5g10g22.5g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl31g11kcal0.3g1.9g0.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)85g135kcal2.3g2.3g12.7g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr31g88kcal2.5g3g7.5g0.5g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix5.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Sinappi 3.1g4.1kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1096kcal35.6g36.4g86.4g1.2g
Valittu annoskoko312g548kcal17.8g18.2g43.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna156g274kcal8.9g9.1g21.6g0.3g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523